Frihamnen – en dynamisk stadsdel som ska föra göteborgarna närmare varandra

  • 13 mars, onsdag - 17:30-18:30
  • Älvrummet

Frihamnen kommer binda samman den centrala innerstaden över älven och skapa en blandstad där människor möts. Träffa Frihamnens projektledare från Älvstranden Utveckling och stadsbyggnadskontoret när de beskriver det arbete som gjorts i Frihamnen, vad som händer just nu och vad som planeras framöver.

Välkomna till Älvrummet på Lindholmen onsdag den 13 mars för att lyssna på Anna-Lena Isacson, Älvstranden Utveckling och Caroline Valen, stadsbyggnadskontoret.

Kaffe och fralla serveras från kl 17 (begränsat antal). Presentationen startar 17.30 och pågår 45 minuter. Efter det finns tid att ställa frågor, avslutning 18.30. Evenemanget är kostnadsfritt, ingen föranmälan.

Vi filmar!
Med start kl. 17.30 livesänder Frihamnen på sin Facebooksida, @frihamnenetapp1. Du kan ställa frågor i kommentarsfältet på livesändningen. Om tid finns besvaras frågorna i slutet av presentationen, annars återkopplar de som jobbar med Frihamnen i efterhand på Frihamnens Facebooksida samt webbplats. Livesändningen förväntas pågå cirka en timma.

Evenemanget kommer också att filmas och publiceras på Älvrummets YouTube-kanal.

Varmt välkomna!